Aparaturna kozmetika

SOLARIJ


UV-visokotlačne jedinice raspoređene uz površinu za ležanje projiciraju svoju UV-snagu vrlo precizno u smjeru staklenog jedra reflektora u gornjem dijelu uređaja za tamnjenje. Ultra-prevlaka pri tom reflektira samo one UV-dijelove koji zaista imaju učinka na tamnjenje.MIKRODERMOABRAZIJA

NAJNOVIJA METODA MIKRODERMOABRAZIJE RADI NA PRINCIPU VAKUUMA I PRAVIH DIJAMANATA RAZLIČITIH VELIČINA U CILJU ZAGLAĐIVANJA KOŽE, POBOLJŠANJA IZGLEDA OŽILJNOG TKIVA I PIGMENTNIH LEZIJA.


TERAPIJA SVJETLOM
1. LASER I IPL


IPL uređaji i Laseri koriste svjetlosnu energiju koja se apsorbira u melaninu i tako uništava korijen dlake.
U stručnim krugovima još uvijek prevladava mišljenje da najbolje rezultate daje diodni laser što je i razumljivo s obzirom da je izlazna snaga sa kojom se dlaka tetira i nekoliiko puta veće od snage IPL
Mi u našem centru koristimo obje metode i to je tajna našeg uspjeha

2 FOTOPOMLAĐIVANJE

Svjetlosnu energiju koju koristimo u svrhu pomlađivanja zovemo foto pomlađivanje.
Postoje razni uređaji koji emitiraju svjetlosnu energiju različitog spektra i jačine.
IPL uređaji,LED tehnologija,ATF tretmani i laseri.
I sve to u cilju jačanja postojećeg i stvaranja novog elastičnog tkiva.DERMOROLER

Već dugi niz godina u kozmetologiji se razija microneedling ..U samom početku je to bio pečat pun iglice da bi danas uglavnom to bili diskovi puni iglica što je pojednostavlo sam postupak za terapeuta
Brojne su indikacije za primjenu ove metode u cilju poboljšanje izgleda kože.

Pomlađivanje,
Smanjenje bora i finih lnija
Smanjenje ožiljaka i strija
i poboljšavanje strukture samog ožiljka i strija
Rješavanje problema sa celulitom
Oštećeni dermis aktivira mehanizam zacjeljivanje rana na koži što rezultira stvaranjem novog kolagena.RADIOVAL
Duboko zagrijavanje tkiva elektromagnetnim poljem još uvijek daje najbolje rezultate u kolagenizaciji tkiva.

OXYGEN

Oxygen jet mašinu koristimo za upucavanje ili injektiranje 98 % kisika u kožu.
Tlak pod kojim se kisik injektira osigurava dublju penetraciju kisika kao i niskomolekularnih preparata namjenjenih isključivo za unos u kožu na ovaj način.
Vrhunski rezultati koji su vidljivi već nakon prvog tetmana osigurali su ovoj metodi vodeće mjesto u grupi LUNCH tetmana.
MADONNA ,EVA LONGORIA ,HEATHER LOCKLEAR,PARRIS HILTON,DONATELLA VERSACE ,GWEN STEFAN
Samo su neke od zvijezda koje za svoj savršen ten zahvaljuju oxygen jet mašini.
Inhalacija kisika, koju je isto tako moguće ukomponirati u bilo koji tretman u našem centru pokazala se kao značajna pomoć pri revitalizaciji organizma.
Kažu da udisanje zraka obogaćenog kisikom u trajanju od 15 min oporavi organizam kao i 8 sati sna.
Natalie Portman ,Nicole Kidman ,Anne Hathaway , Sienna Miller,...samo su još neke od zvijezda koje se zaklinju da je za njihov savršen ten odgovoran kisik koji se pod tlakom upucava u kožu ili kako ga još popularno zovu HIPERBARIČNA INFUZIJA KISIKA


TWINSISTEM

TWIN SYSTEM je najprirodnija metoda u uklanjanju neestetskog izgleda celulita. Može se kombinirati sa svim dosad poznatim tehnikama.Za razliku od svega sličnoga na tržištu,Twin system ima 3 faze rada.
Prva faza rada je negativni tlak, koji rastezanjem žilne mreže dremisa i potkožja pokreće pražnjenje limfnih i venskih kapilara nakon čega je tkivo drenirano a toksini su odstranjuju.
Druga faze ra...da je faza mirovanja u kojoj sa kuglični ležajevi kotrljaju a tkivo povlači potičući metabolizam masnih stanica nakon čega dolazi do redistribucije masti.
Treća faza rada je pozitivni tlak. Upravo ova faza rada ima osobnost "BLIZANACA". Tkivo izloženo samo pozitivnom tlaku ili aspiraciji "OBAVEZUJU" elastična vlakna da se pomiču u smjeru aspiracije te je kod TWIN SYSTEMA to izbjegnuto 3. fazom rada tj. pozitivnim tlakom koji ima još jednu jako važnu ulogu a to je da čuva kapilare i površne žilne mreže od ozlijeda.

Tretman je jako ugodan i traje od 30 do 45 min.APARATURNA LIMFNA DRENAŽA

BODYPRESS je jedan od mnogobrojnih aparata koji su namijenjeni aparaturnoj limfnoj drenaži. Ritmičkim napuhivanjem i pražnjenjem zračnih komora unutar aplikatorskih nogavica postavljenih na ekstremitete, usmjerava se i istiskuje suvišna tekućina iz tkiva te se na taj način smanjuju edemi te sprječava se trofičko djelovanje uslijed zastoja cirkulacije. . Njezine unutarnje komore postavljene su tako da svojim napuhivanjem stvaraju kontinuirani potisni val tlaka i tako pružaju najbolju moguću aparaturnu limfnu drenažu.
Uređaj se primjenjuje kod tretiranja zastoja tekučina što izaziva osječaj teških i umornih ekstremiteta popraćeni bolovima, celulitičnih nakupina te u slučajevima nakon postoperativnog zastoja životnih tekućina uslijed oštećenja limfno-žilnog sustava.


ELEKTROSTIMULACIJA
Elektromišićna stimulacija ili popularna skraćenica EMS je zbog svog izuzetnog terapeutskog djelovanja u fizikalnoj medicini lako našla put i do kozmetičkih salona.Uz sitne preinake u smislu izlaznih kanala i broja elektroda postala je neizostavnom ponudom. Zapravo, danas i nema ozbiljnog kozmetičkog salona a da u svoju ponudu nije uvrstio EMS.
Elektrostimulacijom u tretiranom dijelu tijela povečava se protok krvi i limfe što znači poboljšanje metaboličkih procesa.

Share
  • Members
  • Trainers
  • Classes
  • Programs

Radno vrijeme:

  • Ponedjeljak - Petak: 8:00 - 20:00
  • Subota: 10:00 - 22:00
+385 (0)91 182 179 /+385 (0)91 182 179
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…